dinsdag 1 januari 2013

Alkmaar in actie voor 538 voor War Child








Ook in 2013 gaat 538 zich weer inzetten voor War Child. Tijdens de aankomende editie gaat de opbrengst naar kinderen die er helemaal alleen voor staan. Van 22 tot en met 29 maart 2013 gaat 538 weer acht dagen het land door om zoveel mogelijk geld op te halen voor War Child. Radio 538 komt op zondag 24 maart naar Alkmaar! 

Help ook mee!
Bedrijven en bewoners uit de regio kunnen nu al meedoen en hun actie aanmelden via actie@warchild.nl. Alles met maar één doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor verlaten oorlogskinderen.

Alkmaarse restaurantweek
Een aantal Alkmaarse restauranteigenaars hebben het initiatief genomen voor een Alkmaarse restaurantweek om dit goede doel te ondersteunen. Er wordt bij de deelnemende restaurants in deze week voor 27,50 euro een driegangenweekmenu geserveerd waarvan 2,50 euro van de opbrengst naar de actie gaat. De restaurantweek is van zaterdag 9 februari tot en met vrijdag 15 februari.
Deelnemende restaurants zijn onder andere Abby's, De Buren, Mojo's, De Vestibule, De Fransman, Rue de la Plume, het Gulden Vlies, De Vrolijke Pater, Het Stokpaardje en nog meer...

Volg de actie van de restaurantweek en alle andere acties in Alkmaar via de 538 voor War Child Alkmaar Facebookpagina.

Kijk op de website van Radio 538 voor War Child voor algemene informatie over de actie.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten